Skip to main content

End-to-End Security

Protection Service for Business (PSB) van F-Secure levert vanuit één gebruiksvriendelijke portal complete en uitgebreide beveiliging voor de gehele IT-omgeving van uw klanten: desktops, laptops, servers, tablets en mobiele telefoons. Het biedt real-time bescherming tegen online bedreigingen, zoals virussen, spyware, spam, digitale inbraakpogingen en web-based aanvallen. Zo zijn de apparaten van uw klanten met F-Secure altijd beschermd en up-to-date.

 

De pluspunten van F-Secure PSB

   Revolutionaire beveiligingstechnologie: De oplossingen van F-Secure behoren consistent tot de besteoplossingen in onafhankelijke beveiligingsevaluaties. AV-Test heeft F-Secure vijf jaar in de zesjarige

bestaansgeschiedenis van de award, bekroond met de Best Protection Award.

   Gelaagde next gen beveiliging: Om uw klanten beter te beschermen maakt F-Secure gebruik van meerdere lagen voor beveiliging en gebruikt het geavanceerde technologieën zoals Behavioral Analysis en Artificial Intelligence. Elke laag beschermt tegen een bepaald aspect van het dreigingslandschap. De combinatie van pro-actieve next gen technologieën met signature databases die zorgvuldig opgebouwd zijn in de laatste 28 jaar, zorgen voor de beste bescherming. 

     Eenvoudig te beheren vanuit één portal: Beheer alle beveiligingsaspecten vanuit één centraal punt met ingebouwd patch- en device management. Daarnaast geeft de portal inzicht in alle apparaten, zowel op kantoor als onderweg.

     Eén oplossing voor alle endpoints: F-Secure PSB beveiligt alle endpoints (computers, mobiele apparaten en servers) van uw klanten. Hierdoor is het niet meer nodig om meerdere beveiligingsoplossingen of extra hardware te onderhouden.

     Inclusief Patch Management: Hierdoor worden niet alleen Windows updates automatisch bijgewerkt, maar ook 3rd party software updates. Hierdoor wordt zonder iets te hoeven doen al automatisch meer dan 80% van de bekende bedreigingen voorkomen.

Screenshot van de F-Secure PSB Portal 

Geschikt voor dít type klanten

F-Secure is uitermate geschikt voor klanten die:

  • Zowel computers, mobiele devices en servers willen beschermen vanuit één
  • Behoeften hebben aan patch management vanuit een
  • Niet groter zijn dan 500 

Mix & match 

Combineer F-Secure als upsell oplossing met Windows Azure Pack en/of Microsoft Azure voor de bescherming van uw virtuele servers en met clouddiensten als Office 365, Workspace 365, SimplySo en Nomadesk voor extra bescherming van de devices waarop deze diensten worden gebruikt. .

 

Ik ken F-Secure niet. Wat voor een bedrijf is F-Secure?

F-Secure is een Europese pionier in cyber security en gegevensbescherming. Zij helpen bedrijven al meer dan 25 jaar aan oplossingen voor hun beveiligingsvraagstukken. De bekroonde oplossingen gaan verder waar traditionele antimalware-producten ophouden. F-Secure levert totale cybersecurity oplossingen waaronder endpointbescherming, beveiligingsbeheer, vulnerability management en Advanced Threat Protection. Deze zijn in nauwe samenwerking met partners en internationale beveiligingsinstanties ontwikkeld en door vooraanstaande, onafhankelijke experts over de hele wereld bekroond met prijzen. 

Welke stappen moeten worden ondernomen als ik wil overstappen?

U hoeft geen server hardware aan te schaffen of in te stellen. Dankzij de installatie op afstand en automatische verwijdering van oudere security software verloopt alles zo eenvoudig als het maar kan. AV- Comparatives noemde de installatie van F-Secure PSB op endpoints “net zo ongecompliceerd als die van iTunes”. 

Welke endpoints kan F-Secure PSB beveiligen?

Servers, desktops, laptops, tablets en smartphones door middel van Wndows Security, Mac Security, Linux Security, Android Security, iOS Security, Server Security en Virtual Environment Security. 

Welke management tools biedt de portal?

De portal biedt Security Management, Patch Management en Device Management.

F-Secure

Veelgestelde vragen van eindgebruikers 

Welke netwerkbescherming biedt F-Secure PSB? 

Secure VPN en e-mail filtering en security. 

Is het mogelijk om F-Secure PSB te testen?

Ja, F-Secure PSB is 14 dagen kosteloos te testen.

Website Beheerict