SEO
11 oktober, 2021
SEO

IT bedrijf Limburg

11 oktober, 2021Ons IT bedrijf in Limburg kan u op veel verschillende manieren en steeds op de beste manier van dienst zijn. Of het nu gaat om Hosted VoIP in de cloud, end-to-end encryptie of systeem- en netwerkbeheer, wij als het IT bedrijf in Limburg zoeken steeds naar de beste oplossing voor u.

Onze Diensten

Kiest u ook voor Hosted VoIP in de cloud?

Wij staan bekend als een specialist die u op een breed vlak kan ondersteunen. Zo zijn wij het juiste adres als het gaat om Hosted VoIP in de cloud, zijn we er voor het beste systeem- en netwerkbeheer via Exchange Online en voor webhosting. Wij geven u een eigen DNS, een eigen domeinnaam, een eigen webshop en dat allemaal in eigen beheer. De specialist in IT in Limburg is een onderneming die nog echt hecht aan persoonlijk contact. De medewerkers van onze helpdesk staan bovendien 24/7 voor u klaar en zijn steeds prima bereikbaar voor vragen en voor het indienen van een ticket. Ook als u zoekt naar een end-to-end oplossing klopt u altijd aan bij ons van het IT bedrijf in Limburg.


IT Bedrijf in Limburg kan u steeds op maat bedienen

Ons IT bedrijf in Limburg staat voor integratie en automatisering. Daarnaast biedt het innovatie en staat het bekend dat we voor elk vraagstuk een oplossing vinden. Zeker als het gaat om het aanbieden van een online werkplek kunt u nergens anders beter aankloppen dan bij ons IT bedrijf in Tilburg. Er komt steeds meer behoefte aan dergelijke digitale werkplekken en het ICT bedrijf in Limburg kan u wat dat betreft op maat bedienen. U bent bij ons aan het juiste adres. 

Prijzen


Steeds meer behoefte aan een digitale werkplek

Steeds meer medewerkers werken op verschillende devices en hebben nadrukkelijk de behoefte aan een digitale werkplek met de juiste applicaties. Deze medewerkers willen overal en met elk device dat beschikbaar is aan de slag kunnen. Wij van het IT bedrijf in Limburg kunnen u die optie bieden met Workspace 365. Met dit programma kunnen wij u de perfecte online werkplek bieden. U hoeft dan niets te installeren en heeft u beschikking over het internet op elk apparaat en op elke locatie. Het is slechts één van de vele opties die wij u kunnen bieden. Doe er uw voordeel mee en doe een beroep op onze gespecialiseerde medewerkers. Bij Beheer ICT bent u aan het juiste adres.


Contact

Super User

Support

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

  • Bazuinstraat 46

  • 5802 JW Venray

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Beheerict / Alle rechten voorbehouden.