SEO
11 oktober, 2021
SEO

ICT bedrijf Limburg

11 oktober, 2021Of het nu gaat om het creëren van een online werkplek, systeembeheer en netwerkbeheer, backup en restore, Hosted VoIP in de cloud of end-to-end-security. Op ons ICT bedrijf in Limburg doet u nooit tevergeefs een beroep. Het ICT bedrijf in Limburg kan u op veel verschillende vlakken van dienst zijn.

Onze Diensten

Zo heeft u snel een werkplek in de cloud

Wilt u een werkplek in de cloud? Dat is iets waar steeds meer medewerkers behoefte aan hebben. Zij werken op verschillende devices en hebben alleen al om die reden behoefte aan een digitale werkplek met daarbij de beste applicaties. De werkplek is op elk device beschikbaar wanneer u via ons ICT bedrijf in Limburg een beroep doet op Workspace 365. Met deze applicatie kunnen wij iedereen een online werkomgeving bieden. Het mooie is dat werknemers niets hoeven te installeren en meteen op elk apparaat met internet toegang krijgen tot hun eigen werkplek.


Alleen het beste systeem- en netwerkbeheer wanneer u kiest voor deze specialist

Ons ICT bedrijf in Limburg heeft u echter veel meer te bieden. Zo wordt een backup/restore geboden met Veeam Cloud Connect. Ook bieden wij Office 365 aan. Dit programma is buitengewoon geschikt voor klanten die onderweg op verschillende apparaten en net op dezelfde locatie aan de slag willen. Ons IT bedrijf in Limburg biedt u alleen het beste systeem- en netwerkbeheer in de vorm van Exchange Online en biedt daarnaast ook nog eens de beste webhosting. U kunt de beschikking krijgen over een eigen DNS, een eigen domeinnaam en een eigen webshop die u allemaal in eigen beheer krijgt.

Prijzen


Ons ICT bedrijf in Limburg hecht veel waarde aan persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zijn steeds 24/7 voor u beschikbaar. De helpdesk is bovendien steeds bereikbaar voor vragen en u kunt gemakkelijk een ticket indienen. Tenslotte, ook wanneer u zoekt naar veiligheid in de vorm van end-to-end-encryptie bent u bij de specialist in Limburg altijd aan het juiste adres. Wij staan voor integratie, automatisering en innovatie. Wij streven ernaar overal een oplossing voor te bieden. U kunt direct aan de slag en hebt steeds toegang tot uw eigen digitale werkplek. Wij bieden u altijd de beste oplossing. Doe er uw voordeel mee en doe een beroep op onze experts bij Beheer ICT.


Contact

Super User

Support

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Beheerict / Alle rechten voorbehouden.